Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás Lánycsók-Bácsfapuszta 065 és 071 helyrajzi számú baromfitelep egységes környezethasználati engedélyének módosításáról

A Baranya Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály, Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályán 501/2021. számon eljárás indult a Lánycsók-Bácsfapuszta 065 és 071 helyrajzi számú baromfitelep egységes környezethasználati engedélyének módosításaügyében. Az eljárás megindulásáról szóló közlemény az önkormányzat hirdetőtábláján, illetve az önkormányzati hivatal előtti közterületi hirdetőn, valamint az alábbi hivatkozáson megtekinthető.

A kérelem és mellékleteibe az érintettek betekinthetnek a Lánycsóki Közös Önkormányzati Hivatal 7759 Lánycsók, Kossuth utca 3. szám alatti hivatalos helyiségében, munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-12 és 13-16 óra és pénteken 8-13 óra közötti időben.   

A hatóság által meghozott egységes környezethasználati engedély határozat 2021. június 18-ától az önkormányzat hirdetőtábláján, illetve az önkormányzati hivatal előtti közterületi hirdetőn, valamint az alábbi hivatkozáson megtekinthető.