Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

Mihálovics Zsolt hirdetmény ügye

L/419/2022. számú hirdetmény

Tovább »

Vadászterület becsült kiterjedésének módosítása

Tovább »

Tájékoztatás a Mohács, Duna 1448+660 - 1449+000 fkm jobb parti szelvényei között létesítendő közforgalmú kereskedelmi kikötő környezetvédelmi hatásvizsgálati eljárásáról

A Baranya Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály, Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályán 1381/2021.

Tovább »

Óvodai és bölcsődei beíratás 2021.

Óvodai

Tovább »

Általános iskolai beiratkozás

Tovább »

Tájékoztatás Lánycsók-Bácsfapuszta 065 és 071 helyrajzi számú baromfitelep egységes környezethasználati engedélyének módosításáról

A Baranya Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály, Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályán 501/2021. számon eljárás indult a Lánycsók-Bácsfapuszta 065 és 071 helyrajzi számú baromfitelep egységes környezethasználati engedélyének módosításaügyében.

Tovább »

Helyi Esélyegyenlőségi Program Lánycsók

Tovább »

Tájékoztatás a Lánycsók, Bácsfapuszta 090/3 hrsz alatti ingatlanon tervezett sertéstelep összevont hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési hatósági eljárás megindulásáról

A Baranya Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály, Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztályán 3750/2020.

Tovább »

Hirdetmény általános iskolai felvételi eljárásról

Az alábbiakban találhatják a Baranya Megyei Kormányhivatal Mohácsi Járási Hivatalának hirdetményét az általános iskolai felévteli eljárásról.

Tovább »

Felhívás 70. életévüket betöltött személyek részére

A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzetre tekintettel a 70. életévüket betöltött személyeket a Kormány arra kéri, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el. Azon 70.

Tovább »